Ανθός αλατιού με Κρητικά βότανα, “ToFillo” , 70gr

3.60

Κωδικός προϊόντος: 22.177.113 Κατηγορία: Ετικέτα:

Ανθός Αλατιού Κρήτης με Βότανα της Κρητικής Γης

Ρίγανη, θυμάρι και δεντρολίβανο συνδυάζονται αρμονικά με το εκλεκτό αλάτι της Κρήτης, προσφέροντας ένα προϊόν γεμάτο αρώματα της ελληνικής φύσης.

Ιδανικό για κρέας, ψάρια και θαλασσινά – απογειώνει κάθε πιάτο με φυσικό, μεσογειακό χαρακτήρα.

Βάρος 0.070 κ.

Θαλασσινό Αλάτι – Χρήση στη Μαγειρική

Το θαλασσινό αλάτι είναι αγαπημένη επιλογή στη μαγειρική, χάρη στη μοναδική του γεύση και την ιδιαίτερη, τραγανή υφή του.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, προσθέστε το στο φαγητό λίγο πριν το σερβίρισμα ή στα τελευταία λεπτά του μαγειρέματος. Έτσι, διατηρείται η φυσική του γεύση και η υφή του.

Στη ζαχαροπλαστική, χρησιμοποιείται συχνά ως επικάλυψη σε μπισκότα και άλλα γλυκά, προσφέροντας μια ευχάριστη αντίθεση.

Κατά το μαρινάρισμα, ενισχύει τη γεύση σε κρέατα και λαχανικά.

Τέλος, το θαλασσινό αλάτι είναι ιδανικό για την παρασκευή άλμης (brine), που βοηθά στο να μαλακώσει και να νοστιμίσει το κρέας πριν το μαγείρεμα.

Περιγραφή

Θαλασσινό Αλάτι – Χρήση στη Μαγειρική

Το θαλασσινό αλάτι είναι αγαπημένη επιλογή στη μαγειρική, χάρη στη μοναδική του γεύση και την ιδιαίτερη, τραγανή υφή του.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, προσθέστε το στο φαγητό λίγο πριν το σερβίρισμα ή στα τελευταία λεπτά του μαγειρέματος. Έτσι, διατηρείται η φυσική του γεύση και η υφή του.

Στη ζαχαροπλαστική, χρησιμοποιείται συχνά ως επικάλυψη σε μπισκότα και άλλα γλυκά, προσφέροντας μια ευχάριστη αντίθεση.

Κατά το μαρινάρισμα, ενισχύει τη γεύση σε κρέατα και λαχανικά.

Τέλος, το θαλασσινό αλάτι είναι ιδανικό για την παρασκευή άλμης (brine), που βοηθά στο να μαλακώσει και να νοστιμίσει το κρέας πριν το μαγείρεμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.070 κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…